Ett tidlöst kök

Zafire har genom fleråriga erfarenheter av köksdesign, resor till köksmässor och besök hos köksleverantörer i Europa byggt upp ett brett kontaktnät av pålitliga leverantörer. Så du kan njuta av ett kök för hela livet.

Lube Kitchen

Cucine Lube erbjuder kvalitetskök med fantastisk design till ett bra pris.

I östra Italien tillverkas Cucine Lube och Creo kitchen med samma stolthet och noggranhet som för 50 år sedan, när köken tillverkades för hand. Cucine Lube är den största kökstillverkaren i Italien och har butiker i över 60 länder runt om i värden. Kvalité och design är ledorden för Lubes kök.

Doca Kitchen

Doca tillverkar exklusiva kök för kunden som vill ha något unikt.

Doca är en spansk leverantör av kök. Denna kökstillverkare blandar gärna material som valnöt, kastanj, ek, björk och ebenholtz med material som stål, aluminium, glas, akryl, olika laminat för att skapa iögonfallande former, färger och strukturer. Dessa kök hittar du främst i exklusiva områden på Manhattan i New York, samt i London. Designade för att stå sig över tiden.

Miele vitvaror

Miele är ett klokt val – och antagligen ett val för livet.

Sedan grundandet år 1899 följer Miele sitt kvalitetslöfte ”Immer besser” – alltid bättre. De satsar allt på att alltid vara, och bli bättre, än alla andra som erbjuder motsvarande produkter och tjänster. Zafire kök & design vill självklart erbjuda dig som kund det bästa, därför har vi Miele som leverantör av unika vitvaror.